On October 10, BTC members (Andre Lawrence, Christine Frietchen, Gretchen Stover, and Kamen Yotov) will join Diana Nyad in her Swim for Relief 48 hour continuous swim fundraiser. It has been a year since Hurricane Sandy and many are still homeless and suffering from the storm. Please join us to raise money and help out!
Here is our schedule for 10/10:
2:25am-3:05am Kamen (40min)
3:05am-3:35am Carolyn (30min)
3:35am-3:55am Emily (20min)
3:55am-4:35am Gretchen (40min)
4:35am-5:15am Christine (40min)
5:15am-5:55am Andre (40min)