Skip to content
dennishens's profile image - click for profile

Dennis Hens' Fundraiser:

save-the-big-cats

Dennis' Photo
Dennis' Photo
Dennis' Photo
Dennis' Photo
 

Dennis Hens via Crowdrise
May 09, 2012

Bezig met een fundraiser voor grote katachtigen. Binnenkort een update!  See more

BENEFITING: PANTHERA

Dennis Hens

THE STORY:

Geinspireerd door de BBC-documentaire "Lost land of the Tiger", waarin is aangetoond dat tijgers en andere grote katachtigen in minder dan een decennium kunnen uitsterven als gevolg van stroping en de reductie van leefomgeving, heb ik besloten om zelf een steentje bij te dragen door geld in te gaan zamelen voor Panthera (www.panthera.org). Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor het behoud van de tijger en andere prachtige katachtigen door stroping tegen te gaan, mensen te onderwijzen dat mens & katachtigen samen kunnen leven en de habitat van de tijger zeker te stellen.

De tijger, de leeuw, de luipaard, de sneeuwpanther, de lynx, de cheetah & de jaguar moeten niet alleen voor onze generatie behouden blijven, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom doet Panthera onderzoek en bouwt het relaties bij lokale regeringen en overheden in de leefomgevingen van deze katachtigen om corridoren te bewerkstelligen waar de tijger kan zich kan voortplanten en kan voeden!

Ik wil iedereen verzoeken om mij waar je kan te ondersteunen met het ophalen van donaties. Door zelf te doneren, maar ook door lid te worden van het donatieteam, door links te delen, dit te delen met andere mensen in je sociale omgeving of andere leuke ideeen met me te delen! Kijk 'ns naar de foto's.... Deze prachtige dieren mogen toch niet voor ons en onze kinderen verloren gaan!

The Team: $0 TOTAL RAISED SO FAR

JOIN THE TEAM

Want to help Fundraise or Volunteer for this amazing Fundraiser? Join the Team

Donor Comments

Be the first to Donate to Dennis and save-the-big-cats.