Skip to content
xhespinakokoneshi's profile image - click for profile

Xhespina Kokoneshi's Fundraiser:

Together for Education

Xhespina's Photo

BENEFITING:

Xhespina Kokoneshi

THE STORY:

Arsimi është çelësi i jetës. Jo të gjithë njerëzit e kane mundesine per te patur arsimin qe ata ne te vertete deshirojne dhe enderrrojne. Misioni ynë është për të ndihmuar këta fëmijë që nuk kanë paratë e nevojshme për të marrë sikurse edhe gjene me elementare qe i duhet te perdori ne nje ore mesimi. Ne jemi duke kerkuar ndiheme, dhe nepermejte menyres sone qe ne te vertete duket shume elementare, por qe ne te vertete ne mendojme qe sadopak do te na ndihmoje per te mledhur nje shume parash te cilat do ti perdorim për disa njerëze të cilët nuk mund të përballojnë për të përfunduar shkollën e mesme. Këta njerëz që janë të zgjedhur do të ndihmohen financiarisht derisa ata të marrin diplomën e shkollës së mesme. Këta të rinj qe do zgjidhen per ti ndhimuar do zgjidhen nga Bashkia Divjake edhe fshaterat perreth. Ju faleminderit Xhespina Kokoneshi

$0

MONEY RAISED
  •  
  •  
  •  

Fundraise for this Campaign

The Team: $0 TOTAL RAISED SO FAR

JOIN THE TEAM

Want to help Fundraise or Volunteer for this amazing Fundraiser? Join the Team

Donor Comments

Xhespina is working on selecting a charity so you can support Together for Education.